Eliszkolhat a hideg is karácsonyra? Mutatjuk milyen idő várható

HelloVidék   
  Megosztom
Eliszkolhat a hideg is karácsonyra? Mutatjuk milyen idő várható

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn a magasszintű felhőzet tovább terjeszkedik nyugat felől, de hajnalban a keleti megyékben még lehetnek derült területek. Emellett az északi részeken és az Alpokalján alacsonyszintű felhőzet is lesz az égen.

Mint írták, hétfőn csapadék nem várható. A Dunántúl északi részén megélénkül, olykor meg is erősödhet a déli szél, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -8 és -3 fok között valószínű, de az északkeleti derült, hóval fedett tájakon ennél hidegebb is lehet.

Az Időkép előrejelzése szerint a fehér karácsony sorsa is egyre inkább eldőlni látszik. A szerdától várhatóan tovább fokozódik az enyhülés, és karácsonykor kifejezetten enyhe, kora tavaszt idéző időjárás jöhet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

havazás

eső

tél

országos meteorológiai szolgálat

előrejelzés

karácsony