Eliszkolhat a hideg is karácsonyra? Mutatjuk milyen idő várható

HelloVidék   
  Megosztom
Eliszkolhat a hideg is karácsonyra? Mutatjuk milyen idő várható

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn a magasszintű felhőzet tovább terjeszkedik nyugat felől, de hajnalban a keleti megyékben még lehetnek derült területek. Emellett az északi részeken és az Alpokalján alacsonyszintű felhőzet is lesz az égen.

Mint írták, hétfőn csapadék nem várható. A Dunántúl északi részén megélénkül, olykor meg is erősödhet a déli szél, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -8 és -3 fok között valószínű, de az északkeleti derült, hóval fedett tájakon ennél hidegebb is lehet.

Az Időkép előrejelzése szerint a fehér karácsony sorsa is egyre inkább eldőlni látszik. A szerdától várhatóan tovább fokozódik az enyhülés, és karácsonykor kifejezetten enyhe, kora tavaszt idéző időjárás jöhet.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

havazás

eső

tél

országos meteorológiai szolgálat

előrejelzés

karácsony