Már látni, szokatlan lesz az időjárás karácsonykor: de vár ránk szilveszterkor?

HelloVidék   
  Megosztom
Már látni, szokatlan lesz az időjárás karácsonykor: de vár ránk szilveszterkor?

Jelenleg citromsárga figyelmeztetés van érvényben a sűrű köd miatt. Jelentős lehűlés ebben az évben már nem jön, karácsonyt követően szilveszterkor sem fog havazni, sőt holnap-holnapután még melegünk is lehet (na jó, télikabátban)!

Pénteken a reggeli pára, köd, sűrű köd lassan zsugorodik, helyenként tartósan megmaradhat. Szitálás, valamint kisebb eső főként az északi tájakon kialakul, majd kora estétől északnyugat felől újabb csapadéktömb érkezik. Rövid napos időszakok a Dunántúlon és délen lehetnek. Több helyen megélénkül a délnyugati szél. Folytatódik az enyhülés, délután 4-11 fokot mérhetünk - írta előrejelzésében az Időkép.

Szombat hajnalban több helyen, napközben már csak inkább a déli, délnyugati tájakon fordulhat elő kisebb eső, zápor. Felszakadozik a felhőzet, többfelé kisüt a nap. A nyugati, északnyugati szelet az ország északi-északkeleti felén élénk, néhol erős lökések kísérhetik. Fagymentesnek ígérkezik az éjszaka, míg délután 7-13 fokra van kilátás.

Vasárnap többfelé párásan, ködösen indul a nap, ami néhol tartós lehet, másutt sok napsütés ígérkezik. Marad az enyhe idő, havazásnak nincs esélye, ellenben kevés eső előfordulhat. Hajnalban kevés helyen fagyhat, míg napközben 7-12 fokot mérhetünk.

Hétfőn említésre méltó csapadék nem várható, a Dunántúlon és a déli tájakon ígérkezik több napsütés. A délnyugati szél az ország déli felén feltámad, felerősödik. Délután 7-14 fokig melegszik a levegő.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás előrejelzés

havazás

napsütés

karácsony

karácsonyi időjárás