Már látni, szokatlan lesz az időjárás karácsonykor: de vár ránk szilveszterkor?

HelloVidék   
  Megosztom
Már látni, szokatlan lesz az időjárás karácsonykor: de vár ránk szilveszterkor?

Jelenleg citromsárga figyelmeztetés van érvényben a sűrű köd miatt. Jelentős lehűlés ebben az évben már nem jön, karácsonyt követően szilveszterkor sem fog havazni, sőt holnap-holnapután még melegünk is lehet (na jó, télikabátban)!

Pénteken a reggeli pára, köd, sűrű köd lassan zsugorodik, helyenként tartósan megmaradhat. Szitálás, valamint kisebb eső főként az északi tájakon kialakul, majd kora estétől északnyugat felől újabb csapadéktömb érkezik. Rövid napos időszakok a Dunántúlon és délen lehetnek. Több helyen megélénkül a délnyugati szél. Folytatódik az enyhülés, délután 4-11 fokot mérhetünk - írta előrejelzésében az Időkép.

Szombat hajnalban több helyen, napközben már csak inkább a déli, délnyugati tájakon fordulhat elő kisebb eső, zápor. Felszakadozik a felhőzet, többfelé kisüt a nap. A nyugati, északnyugati szelet az ország északi-északkeleti felén élénk, néhol erős lökések kísérhetik. Fagymentesnek ígérkezik az éjszaka, míg délután 7-13 fokra van kilátás.

Vasárnap többfelé párásan, ködösen indul a nap, ami néhol tartós lehet, másutt sok napsütés ígérkezik. Marad az enyhe idő, havazásnak nincs esélye, ellenben kevés eső előfordulhat. Hajnalban kevés helyen fagyhat, míg napközben 7-12 fokot mérhetünk.

Hétfőn említésre méltó csapadék nem várható, a Dunántúlon és a déli tájakon ígérkezik több napsütés. A délnyugati szél az ország déli felén feltámad, felerősödik. Délután 7-14 fokig melegszik a levegő.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás előrejelzés

havazás

napsütés

karácsony

karácsonyi időjárás