Ítéletidő tarolja le ezeket a megyéket: jobb felkészülni, brutális pusztítást végezhet a szél

HelloVidék   
  Megosztom
Ítéletidő tarolja le ezeket a megyéket: jobb felkészülni, brutális pusztítást végezhet a szél

Figyelmeztető előrejelzés adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Mint írták, ma délutánig a Dunántúl északi és keleti felén az északnyugati szelet nagy területen kísérhetik 70 km/h körüli, a Dunántúli-középhegység magasabb részein 80 km/h-t elérő, esetleg azt meghaladó széllökések. Késő délutántól fokozatosan veszít erejéből a szél.

Külön kitértek arra is, hogy ma napközben az időszakos hózáporokból helyenként, éjszaka a gyenge havazásból a keleti északkeleti határnál átmenetileg kifehéredhet a táj.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés

viharos szél

széllökések