Maradnak a mínuszok, de van jó hírünk is: ilyen lesz az időjárás a jövő héten

MTI   
  Megosztom
Maradnak a mínuszok, de van jó hírünk is: ilyen lesz az időjárás a jövő héten

Alapvetően napos, de hideg idő várható a jövő héten, csapadékra nem kell számítani. A legmagasabb nappali hőmérséklet a hét elején 0 Celsius-fok körül alakul, majd a hét közepétől lassan emelkedik a nappali felmelegedés mértéke, vasárnap kora délután már 3, 8 fok lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 5 fok között várható egész héten, a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn a napsütést zömmel fátyolfelhők szűrik, de emellett kevés gomolyfelhő is lehet az égen. Csapadék nem lesz. Az északi, északkeleti szél a keleti és nyugati megyékben még mindig élénk lesz. A csúcshőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű.

Kedden többnyire gyengén felhős idő várható, csapadék nélkül. Az északi, északkeleti szél többfelé megélénkül, az Észak-Alföldön meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 10 és mínusz 5 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Kora délután mínusz 2 - plusz 3 fokra lehet számítani.

Szerdán többnyire gyengén felhős idő várható, csapadék nélkül. Az északi, északkeleti szél keletire fordul, és napközben megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 9 - mínusz 3 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Kora délután mínusz 1 - plusz 4 fok valószínű.

Csütörtökön többnyire derült vagy gyengén felhős idő várható, csapadék nélkül. A keleti, délkeleti szél napközben időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 10 - mínusz 5 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Kora délután 0 - plusz 5 fok lehet.

Pénteken többnyire derült vagy gyengén felhős, illetve fátyolfelhős idő várható, csapadék nélkül. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 10 - mínusz 4 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Kora délután 1-6 fokra lehet számítani.

Szombaton többnyire napos, fátyolfelhős idő várható, csapadék nélkül. A déli, délnyugati szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 10 és mínusz 4 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Kora délután 2-7 fok valószínű.

Vasárnap többnyire kissé felhős, napos idő várható, csapadék nélkül. A déli, délnyugati szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 8 - mínusz 3 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Kora délután 3-8 fok lehet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás-előrejelzés

meteorológia

országos meteorológiai szolgálat

tél