Elárasztotta a szemét Kaposvárt: mégis ki szórt szét több tonna háztartási hulladékot?

HelloVidék   
  Megosztom
Elárasztotta a szemét Kaposvárt: mégis ki szórt szét több tonna háztartási hulladékot?

A Kaposvári Rendőrkapitányság, a Somogy Vármegyei Kormányhivatal és a közterület-felügyelet közösen hajtott végre ellenőrzést Kaposvár szentjakabi városrészében.

A rendőrség a police.hu oldalon számolt be az esetről. Mint írták, az ügy adatai alapján a taszári körzeti megbízottak 2023. február 3-án délelőtt bejelentést kaptak arról, hogy egy helyi lakos nagy mennyiségű hulladékot próbál elhelyezni ingatlanjának területén, melyre feltételezhetően nincs engedélye.

A rendőrök a helyszínre érve három, Olaszországból érkező kamionban, több mint 70 tonna bálázott vegyes háztartási hulladékot találtak, amit az ingatlan tulajdonosa egy markológéppel akart a földbe temetni. Az egyenruhások a munkálatokat leállították, a szállítóokmányokat lefoglalták, a 46 éves helyi férfit pedig előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A feltételezett elkövetőt a nyomozók hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A hulladék feltartóztatásának és visszafordításának tárgyában a Pest Vármegyei Kormányhivatal határozott.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hulladék

illegális hulladék

hulladék

illegális szemétlerakó

illegális szemetelők