Öveket becsatolni, jön az időjárási hullámvasút: berobban a tavasz, de nem tart sokáig

MTI   
  Megosztom
Öveket becsatolni, jön az időjárási hullámvasút: berobban a tavasz, de nem tart sokáig

Ahogy mondani szokták, lesz még a héten minden, mint a búcsúban. A kellemes, tavaszt idéző idő nem tart sokáig, a hét utolsó napjai pedig már kifejezetten mozgalmasabbak lesznek.

Az Időkép előrejelzése szerint csütörtökön helyenként lassan oszlik fel a reggeli köd, ugyanakkor sokfelé készülhetünk többórás napsütésre. Északon, északkeleten jelenhet meg több felhő az égen, de csapadék sehol sem várható, valamint ezeken a tájakon átmenetileg feltámad a délnyugati szél. Délután 6 és 13 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Pénteken többfelé párásan, ködösen indul a nap, majd megnövekszik a felhőzet, és északnyugat felől több tájegységünkön elszórtan kialakulhat időnként kisebb eső, egy-egy zápor. A nyugati-délnyugati szél több helyen élénk, néhol erős lehet. A hajnal enyhébb lesz, a délutáni csúcsértékek 6 és 14 fok között alakulnak, a legalacsonyabb értékeket északkeleten mérhetjük.

Szombaton kezdetben sok felhő lesz felettünk, és helyenként kisebb eső, egy-egy zápor az északi, középső, keleti tájakon fordul elő. Délután nyugat felől egyre többfelé válik szakadozott a felhőzet. A nyugatias szelet sokfelé élénk, erős, néhol viharos lökések kísérhetik. Enyhe lesz a reggel, napközben pedig 11-17 fokra van kilátás.

Vasárnap egy hidegfront hatására elszórtan várható eső, zápor. Élénk, erős, helyenként viharos lesz az északnyugati szél. A maximumok 7 és 13 fok között alakulhatnak. Hétfőn a borongós időben eső, zápor, a hegyekben havas eső, kevés hó elszórtan kialakulhat. Marad a szeles idő, a reggel hideg lesz, délutánra pedig 4 és 14 fok közé melegedhet a levegő, északkeleten lesz hidegebb, délnyugaton melegebb

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

tavasz