Jönnek a durva mínuszok: eső és szél kísérheti a vasárnapot

HelloVidék   
  Megosztom
Jönnek a durva mínuszok: eső és szél kísérheti a vasárnapot

Egyre inkább veszít erejéből a légmozgás, a hideg légtömeg pedig nyugalomba jut, csaknem országszerte fagypont alá süllyed a hőmérséklet. A hét utolsó napján több napsütésre és kevesebb felhőre számíthatunk, a szél is csupán időnként élénkülhet meg - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Mint írták, ma felhőátvonulások zavarják a napsütést, ugyanakkor az északkeleti megyékben késő estig még felhős marad az ég, és ott éjfélig záporok még előfordulhatnak. Éjszaka jelentősen csökken a felhőzet.

Vasárnap általában a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható csapadék nélkül, de a Dunántúl északnyugati részein felhősebb lesz az idő, és ott este helyenként gyenge eső is előfordulhat. A viharos északnyugati szél ma délutántól fokozatosan mérséklődik, az éjszaka második felében már jellemzően mérsékelt lehet a légmozgás. Vasárnap a nyugatias szél megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és +1 fok között alakul, de az északi völgyekben néhány fokkal hidegebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 7 és 12 fok között valószínű.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

országos meteorológiai szolgálat

időjárás

hideg idő

szél

fagy

fagypont