Kövesd a profik tanácsait: itt a lista, mit érdemes áprilisban veteményezni

HelloVidék   
  Megosztom
Kövesd a profik tanácsait: itt a lista, mit érdemes áprilisban veteményezni

Sokan esünk abba a hibába, hogy amint megérkezik a jó idő, nekiesünk a kertnek és elkezdjük elvetni azokat a magokat, amiket már jó ideje terveztünk, vagy kiültetjük a palántákat, amiktől kiváló termést várunk majd. A baj csak ott van, hogy nagyon nem mindegy, mi kerül most a kertünkbe, hiszen az időjárás még szeszéjes, ennek mentén csak bizonyos zöldségek képesek életben maradni és fejlődni. Hogy melyek ezek? Most kiderül!

Ha bizonytalanak vagyunk abba, mit is ültessünk, veteményezzünk kertünkbe, ágyásainkba, akkor érdemes megnézni ezt a rövid, videós összeállítást, amiből kiderül:

mely zöldségek bírják az áprilisi időjárást, mi az, ami biztosan megmarad és szépen fejlődni fog.

@martikertesznaploja ⁉️MIT VESSÜNK ÁPRILISBAN❓️? Ha nem tudod minek van itt az ideje, akkor mutatom mit vethetsz aprilisban a kertetbe. #zöldséges #veteményeskert #kertésztanács #okoskertész #kezdőkertész #zöldségtermesztés #kertészleszek #nekedbelegyen #vetés #tudatoséletmód ♬ TIME TRAVEL - BIFFUZI

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

zöldségek

veteményes

veteményezés

ültetés

április

áprilisi vetés

áprilisi ültetés