Sokkoló fotók: ezerrel virágzik a tavasz, de a tél megmutatta, ki az úr; idén utoljára?!

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló fotók: ezerrel virágzik a tavasz, de a tél megmutatta, ki az úr; idén utoljára?!

Olvasóinktól kaptunk néhány felvételt az ország keleti részéből, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből és Hajdú-Biharból, ahol ma különös arcát mutatta meg az időjárás. Várjuk a húsvétot, köszöntjük a tavaszt, de a tél ma alaposan berúgta a kaput azon a vidéken, és megmutatta, korai volt az örömünk a jó időt illetően. Mutatunk néhány megdöbbentő fotót.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat mára jelezte, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megye térségében (illetve Hajdú-Bihar megye északkeleti részén, valamint a Bodrogközben) több centiméteres, akár a sík területeken is 5 cm-t meghaladó friss, olvadozó hóréteg eshet le péntek reggelig. A Zempléni-hegységben akár 10 cm-t meghaladó mennyiség is összegyűlhet. A mellékelt fotók szerint ez a két alföldi megyénkben be is következett.

Címlapkép, fotók: Porkoláb Éva

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

tavasz

tél

havazás

virágok

virágzás

hóesés