Sokkoló brutalitás: élve nyúzták meg a szerencsétlen macskát, erre nincsenek szavak

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló brutalitás: élve nyúzták meg a szerencsétlen macskát, erre nincsenek szavak

Amikor az állatra rátaláltak, azonnal állatorvoshoz vitték, de sajnos már nem lehetett megmenteni, olyan borzalmas állapotban volt. Az altatás mellett döntöttek. Ilyen elképesztően brutális kegyetlenségre egyszerűen szavak sincsenek, írja az enmacskam.hu. Új fejlemény az ügyben, hogy rendkívül magas nyomravezetői díjat tűztek ki az elkövetők ellen.

Ami még fájdalmasabbá teszi a helyzetet az az, hogy a Civil Állatvédők Zalai Egyesületének Facebook oldalán közzétett poszt alatt többen jelezték, hogy sokan megbámulták, majd elsétáltak a megnyúzott macska mellett, melyet a város Kaszaháza városrészén találtak meg. A posztot szándékosan nem tesszük közé a felkavaró képek miatt. Erre a linkre kattintva megnézheted a brutálisan sokkoló felvételeket, ha bírod idegekkel. Ha úgy érzed, felkészültél rá, és szeretnél hozzászólni vagy felajánlást tenni, ne fogd vissza magad!

Rendkívül magas díjat ajánlottak a nyomravezetőnek

A macska szinte teljes testéről hiányzott a bőr. Mielőtt kiérkeztek a helyszínre, az állatvédőket úgy tájékoztatták, hogy a macskát elüthették. Ez azonban a körülményeket tekintve egyáltalán nem állja meg a helyét, ugyanis a helyszínen sem vért, sem szőrmaradványokat nem találtak. Ács Anita, a Civil Állatvédők Zalai Egyesületének elnöke elmondta az rtl.hu-nak, hogy az állatorvos is azon a véleményen volt, hogy a cicát megnyúzhatták. Erre utaltak a testén megtalálható vágásnyomok is.

Az egyesület feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. A poszt szerint a nyomravezetői díj összege jelenleg 800.000 forint, amely magánemberek felajánlásaiból gyűlt össze.

Úgy tudjuk, hogy ez idáig még senki sem jelentkezett a magas díj ellenére sem, így ezúton is kérjük az olvasókat, hogy ha bárki, bármilyen hiteles információ birtokában van az esettel kapcsolatban, keresse az a Civil Állatvédők Zalai Egyesületét akár névtelenül is.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

macska

brutalitás

megnyúzták

állatkínzás

nyomravezetői díj