Bekeményített az időjárás: meggy nagyságú jég esett a Duna-Tisza közén

HelloVidék   
  Megosztom
Bekeményített az időjárás: meggy nagyságú jég esett a Duna-Tisza közén

Helyenként kiadós jégeső kíséri a zivatarokat. A Duna-Tisza közén meggy nagyságú jég potyogott - írta meg az Időkép.

Ahogy a portál írja, jelenleg északkeleten és a néhol a középső tájakon tombolnak zivatarok miközben egy zivatarrendszer érte el az északnyugati határvidéket. A zivatarokat felhőszakadás, viharos széllökések és jégeső kíséri. De kora délután kiadósabb jégesőt kapott Mohács környéke, nemrég pedig a Duna-Tisza közéről, Borotáról és Csikériáról kaptunk fotókat, ahol egy intenzívebb cellából meggy nagyságú jég potyogott.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

cella

vihar

jégeső

duna-tisza köze

zivatar