Kerti partit tervezel a hétvégén? Mutatjuk, mikorra időzítsd a szabadtéri sütögetést

HelloVidék   
  Megosztom
Kerti partit tervezel a hétvégén? Mutatjuk, mikorra időzítsd a szabadtéri sütögetést

Bár pénteken megviccelt minket az időjárás, több helyen kiadós zápor, vagy akár jégeső is esett, a hétvége sokkal szebb idővel kecsegtet. Szombaton egy hidegfront mögött az ország nagy részén sok napsütés várható, de azért előfordulhat egy-egy zápor - írja előrejelzésében az Időkép.

Szombaton egy hidegfront mögött az ország nagy részén sok napsütés várható, legfeljebb kezdetben nyugaton, délnyugaton fordulhat elő egy-egy zápor. Többfelé szeles időben lesz részünk, keleten, északkeleten sok helyen erős lökések kísérhetik az északkeleti szelet. Hajnalban 9-16, napközben 21-27 fok várható.

Vasárnap a napos időt nyugaton és keleten, délkeleten zavarhatja több gomolyfelhő, ezeken a tájakon zápor, néhol zivatar előfordulhat. Általában gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás, helyenként az északnyugati részeken élénkülhet fel. Friss lesz a hajnal, 6 és 13 fok közé hűl le a levegő. Délután 22-28 fokot mérhetünk.

Hétfőn eleinte elvétve fordul elő zápor, néhol zivatar, majd délután délnyugat felől kezd növekedni a felhőzet, és a Dunántúlon, a középső és déli tájakon többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. A keleti-délkeleti szél helyenként élénk, zivatarok idején erős, viharos lehet. A csúcshőmérséklet 23 és 29 fok között alakulhat.

Kedden sok felhő lesz felettünk és az északkeleti tájakat leszámítva többfelé számíthatunk esőre, záporokra, zivatarokra. Helyenként élénk, zivatarok környezetében erős, viharos lehet a szél. 20 és 28 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

eső

zápor