Ez durva! 16 fokos hőmérséklet-különbség volt ma az ország két részén

HelloVidék   
  Megosztom
Ez durva! 16 fokos hőmérséklet-különbség volt ma az ország két részén

Miközben ma reggel 8 órakor közel fagypontot, 0,9 fokot mértek a Nógrád vármegyei Zabaron, aközben Fonyódon 16,9 fok volt, azaz 16 fokkal több, mint Zabaron. Nem semmi!

Arról, hogy rövidesen gyökeres fordulatot vesz az időjárásunk, a HelloVidék ma reggel itt írt. Azóta azonban az Országos Meteorológiai Szolgálat egy érdekes bejegyzést posztolt a Facebookon. Eszerint ma reggel 8 órakor közel fagypontot, 0,9 fokot mértek a Nógrád vármegyei Zabaron. Szikszón se volt sokkal melegebb (1,5 fok), de Cegléden is csak 5 fokot mértek. A kommentek közé felraktak egy térképet is, ebből kiderül, hogy mindeközben Fonyódon 16,9 fok volt, azaz 16 fokkal több, mint Zabaron:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hőmérséklet

időjárás

tavasz