Kiderült: a magyarok többsége nem elégedett a fürdőszobájával. És te?

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderült: a magyarok többsége nem elégedett a fürdőszobájával. És te?

Mitől lesz jó egy fürdőszoba, vajon az ár, a minőség, vagy a kényelem számít? Milyen fürdőszobáról álmodozunk? A RAVAK friss felmérésében arra kereste a választ, hogy mennyire elégedettek az emberek fürdőszobájukkal.

A fürdőszobák funkciójának értelmezése megosztó. Egyesek „tisztasággyárként” tekint rá, melynek egyetlen célja, hogy minél hatékonyabban szabadulhassunk meg a nap porától. Akik így vélik, gyakran a mosógépet is a fürdőszobában helyezik el. Mások azonban a fürdőszobát inkább a pihenés helyszíneként élik meg: magukra csukják az ajtót és kizárják a külvilág minden gondját-baját, derül ki a RAVAK közleményéből.

Nem szeretem a fürdőmet

A felmérés szerint mi magyarok nagy többségben elégedetlenek vagyunk a fürdőszobánkkal. A válaszadók ugyanis meglepően magas arányban (85%) nyilatkoztak így. Az okok szerteágazóak: a többség (44%) az elegendő tárolóhelyet hiányolja, második helyen alig lemaradva (43%-kal) a fürdőszobában uralkodó rossz állapotok állnak. Közel 40% az unalmas designt is nehezményezi.

Tervben van a felújítás

A válaszadóknak közel a fele gondolja úgy, hogy fürdőszobájára ráférne egy alapos felújítás, 46% tervezi is a munkálatokat az elkövetkező évben. Érdekes adat, hogy közel 80% hajlandó többet fizetni a jó minőségért, legyen szó berendezésről vagy kivitelezésről.

Mi számít?

A kitöltők fontossági sorrendbe állították a felújítás/vásárlás során figyelembe vett szempontokat. Érdekes módon az ár csak a harmadik helyen végzett. A válaszadók a felhasznált anyagok minőségét fontosabb kérdésnek tartották, míg első helyen a kényelem és ergonómia szempontjai végeztek. A Design mindent egybevetve a negyedik helyre került a rangsorban.

Kád vagy zuhanykabin?

A válaszadók több mint 65%-a a kádat részesíti előnyben a zuhanykabinnal szemben.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fürdőszoba

fürdőkád

zuhany