Pályázatot írtak ki Győrben: így segítenek az időseken

HelloVidék   
  Megosztom
Pályázatot írtak ki Győrben: így segítenek az időseken

A pályázat részleges átalakításra, illetve akadálymentesítéssel történő javításra vonatkozhat legfeljebb 600 ezer forint értékig – írja a kisalfold.hu.

A portál szerint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) Nyugat-Dunántúli Régiója fogott össze a győri önkormányzattal, hogy az általuk közösen kiírt pályázat alapján segítsenek a város idős lakóinak.

A céljuk az, hogy a városban élő idős emberek lakhatási körülményein javítsanak. A pályázat során részleges átalakításra, illetve akadálymentesítéssel történő javításra szól, amely során legfeljebb 600 ezer forintot lehet igényelni. A kiírás összköltségvetése 8 millió forint, amelyet a győri önkormányzat biztosít.

A kérelem benyújtásához a következőket kell tenni:

  • Szükség van az eredeti példányra és egy másolatra a pályázati adatlapból.
  • A kitöltött kérelmet elektronikusan kitöltve, postai úton, vagy személyesen a következő címre elküldeni: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület, 9021 Győr, Amade L. u. 1.
  • A beadás határideje: május 23.
  • A pályázati adatlap és a beadás feltételeit tartalmazó útmutató a www.maltai.hu/idosbarat, valamint a www.gyor.hu oldalakról tölthetők le.

További információ:

  • A titkarsag.gyor@maltai.hu e-mail-címen,
  • illetve a 30/633-5286-os telefonszámon,
  • vagy az MMSZ titkárságán, a 96/336-129-es számon.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

győr

támogatás

pályázat

lakhatás

átalakítás

akadálymentesítéssel