Elúszhat a magyar énekesnő otthona: "Reszketek! Menekítem az értékeimet"

HelloVidék   
  Megosztom
Elúszhat a magyar énekesnő otthona: Reszketek! Menekítem az értékeimet

Elöntötte a Duna Marcellina otthonának kertjét Tahitótfalun, az énekesnő attól fél, hogy otthonába is betör a víz, és mindene elázik – írja a Ripost.

Marcellina mindent, amit csak tud, kimenekít Duna-parti otthonából. Az énekesnő félti ingóságait; már kipakolta garázsát, és házának alsó szintjét is, mivel a kertjébe már betört a Duna. Amennyiben a vízszint tovább emelkedik, a víz akár otthonában is kárt tehet.

Menekítem az értékeimet, mindent, ami mozdítható. Mindent ki kellett pakolnom a garázsból és a ház alsó szintjéről is. Napokon keresztül csak cipekedtem, még a hátam is megsajdult!

– mondta Marcellina, akit legutóbb a TV2 Nagy Duett című műsorában láthatott az ország.

De nem panaszkodom, szerencsére volt segítségem a vészhelyzetben. Most is összefogtunk a szomszédokkal, hogy gyorsabban haladjunk. Legutóbb, 2013-ban a nagy árvíz idején nemcsak a garázsomat lepte el teljesen a víz, hanem a laktérbe is behatolt. Az alsó szint azért van csempével kiépítve, hogy kevesebb legyen a kár és egyszerűbb legyen az árvíz levonulása utáni helyreállítás. De most gyorsan cselekedtem, hogy semmim se ázzon el.

– magyarázta az énekesnő.

Bár most azt mondják, stagnál a vízállás, a hétvégére újabb löketet ígérnek. Reszketek! Bár már mindent kirámoltam, nem szeretném újra átélni, hogy elöntse a víz az otthonomat. Nemcsak a kár, hanem ez az egész helyzet megviseli az embert lelkileg. Nem tudod, hol áll meg és nem tudod befolyásolni sem.

– tette hozzá Marcellina.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vízállás

áradás

duna

énekes

marcellina