Elúszhat a magyar énekesnő otthona: "Reszketek! Menekítem az értékeimet"

HelloVidék   
  Megosztom
Elúszhat a magyar énekesnő otthona: Reszketek! Menekítem az értékeimet

Elöntötte a Duna Marcellina otthonának kertjét Tahitótfalun, az énekesnő attól fél, hogy otthonába is betör a víz, és mindene elázik – írja a Ripost.

Marcellina mindent, amit csak tud, kimenekít Duna-parti otthonából. Az énekesnő félti ingóságait; már kipakolta garázsát, és házának alsó szintjét is, mivel a kertjébe már betört a Duna. Amennyiben a vízszint tovább emelkedik, a víz akár otthonában is kárt tehet.

Menekítem az értékeimet, mindent, ami mozdítható. Mindent ki kellett pakolnom a garázsból és a ház alsó szintjéről is. Napokon keresztül csak cipekedtem, még a hátam is megsajdult!

– mondta Marcellina, akit legutóbb a TV2 Nagy Duett című műsorában láthatott az ország.

De nem panaszkodom, szerencsére volt segítségem a vészhelyzetben. Most is összefogtunk a szomszédokkal, hogy gyorsabban haladjunk. Legutóbb, 2013-ban a nagy árvíz idején nemcsak a garázsomat lepte el teljesen a víz, hanem a laktérbe is behatolt. Az alsó szint azért van csempével kiépítve, hogy kevesebb legyen a kár és egyszerűbb legyen az árvíz levonulása utáni helyreállítás. De most gyorsan cselekedtem, hogy semmim se ázzon el.

– magyarázta az énekesnő.

Bár most azt mondják, stagnál a vízállás, a hétvégére újabb löketet ígérnek. Reszketek! Bár már mindent kirámoltam, nem szeretném újra átélni, hogy elöntse a víz az otthonomat. Nemcsak a kár, hanem ez az egész helyzet megviseli az embert lelkileg. Nem tudod, hol áll meg és nem tudod befolyásolni sem.

– tette hozzá Marcellina.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vízállás

áradás

duna

énekes

marcellina