Milliós fejleszés Tatabányán: okos melegvíz-órát kap néhány otthon

MTI   
  Megosztom
Milliós fejleszés Tatabányán: okos melegvíz-órát kap néhány otthon

Tatabánya 24 ezer lakótelepi lakásába távolról leolvasható, okos, melegvíz-fogyasztást mérő órákat szerel fel az önkormányzati tulajdonú távhőszolgáltató - közölte a városháza az MTI-vel.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a 200 millió forintos fejlesztés keretében az idén hétezer órát cserélnek korszerűre, majd 5 éven belül az egész városban távleolvasásra alkalmas melegvíz-órákat építenek be a távfűtött lakásokba.

Az új berendezésekkel a fogyasztók minden hónapban a tényleges melegvíz-felhasználásról kapnak számlát, megszűnik az átlag szerinti előrefizetés és az elszámolószámla. Az új órák meghibásodás vagy egyéb rendellenes működés esetén képesek jelzést küldeni a szolgáltatónak.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

okos otthon

okos melegvíz-fogyasztást mérő óra

óra

leolvasás

leolvasó

önkormányzat

fejlesztés