Hatalmas robbanás Szekszárdon: tűzoltók mentették a sebesülteket

MTI   
  Megosztom
Hatalmas robbanás Szekszárdon: tűzoltók mentették a sebesülteket

Gázrobbanás volt szerda délelőtt Szekszárdon, egy társasházban, az épületből több embert tűzoltók hoztak ki. A mentők öt sérültet vittek kórházba.

A robbanás a Herman Ottó utcában, egy többszintes épület második emeleti lakásában történt, a ház több lakása lakhatatlanná vált, mondta Boros Brigitta Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

A mentésben több mint húsz tűzoltó vesz részt, az esetleges sérültek felkutatása folyamatban van, tette hozzá. A lakhatatlanná vált lakások miatt mintegy száz ember elhelyezésére lesz szükség. A mentők öt embert vittek kórházba, két férfi súlyos, három nő könnyű sérülést szenvedett, mondta el Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A Teol Youtube csatornáján videót tettek közzé a pusztításról.

Ismeretei szerint 10 és 30 között van a sérült lakások száma, az ott élőket az önkormányzat el fogja helyezni. Tíz, üresen álló önkormányzati bérlakás, kollégiumi férőhelyek, és a szociális főigazgatósághoz tartozó intézmények is rendelkezésre állnak, mondta Ács Rezső, a város polgármestere.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán, a kép csak illusztráció

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szekszárd

gázrobbanás

robbanás

baleset

sérült

tűzoltók