Hatalmas robbanás Szekszárdon: tűzoltók mentették a sebesülteket

MTI   
  Megosztom
Hatalmas robbanás Szekszárdon: tűzoltók mentették a sebesülteket

Gázrobbanás volt szerda délelőtt Szekszárdon, egy társasházban, az épületből több embert tűzoltók hoztak ki. A mentők öt sérültet vittek kórházba.

A robbanás a Herman Ottó utcában, egy többszintes épület második emeleti lakásában történt, a ház több lakása lakhatatlanná vált, mondta Boros Brigitta Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

A mentésben több mint húsz tűzoltó vesz részt, az esetleges sérültek felkutatása folyamatban van, tette hozzá. A lakhatatlanná vált lakások miatt mintegy száz ember elhelyezésére lesz szükség. A mentők öt embert vittek kórházba, két férfi súlyos, három nő könnyű sérülést szenvedett, mondta el Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A Teol Youtube csatornáján videót tettek közzé a pusztításról.

Ismeretei szerint 10 és 30 között van a sérült lakások száma, az ott élőket az önkormányzat el fogja helyezni. Tíz, üresen álló önkormányzati bérlakás, kollégiumi férőhelyek, és a szociális főigazgatósághoz tartozó intézmények is rendelkezésre állnak, mondta Ács Rezső, a város polgármestere.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán, a kép csak illusztráció

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szekszárd

gázrobbanás

robbanás

baleset

sérült

tűzoltók