Hatalmas robbanás Szekszárdon: tűzoltók mentették a sebesülteket

MTI   
  Megosztom
Hatalmas robbanás Szekszárdon: tűzoltók mentették a sebesülteket

Gázrobbanás volt szerda délelőtt Szekszárdon, egy társasházban, az épületből több embert tűzoltók hoztak ki. A mentők öt sérültet vittek kórházba.

A robbanás a Herman Ottó utcában, egy többszintes épület második emeleti lakásában történt, a ház több lakása lakhatatlanná vált, mondta Boros Brigitta Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

A mentésben több mint húsz tűzoltó vesz részt, az esetleges sérültek felkutatása folyamatban van, tette hozzá. A lakhatatlanná vált lakások miatt mintegy száz ember elhelyezésére lesz szükség. A mentők öt embert vittek kórházba, két férfi súlyos, három nő könnyű sérülést szenvedett, mondta el Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A Teol Youtube csatornáján videót tettek közzé a pusztításról.

Ismeretei szerint 10 és 30 között van a sérült lakások száma, az ott élőket az önkormányzat el fogja helyezni. Tíz, üresen álló önkormányzati bérlakás, kollégiumi férőhelyek, és a szociális főigazgatósághoz tartozó intézmények is rendelkezésre állnak, mondta Ács Rezső, a város polgármestere.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán, a kép csak illusztráció

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szekszárd

gázrobbanás

robbanás

baleset

sérült

tűzoltók