Örülhetnek a szekszárdi társasház lakói: önként, soron kívül segít a szolgáltató

HelloVidék   
  Megosztom
Örülhetnek a szekszárdi társasház lakói: önként, soron kívül segít a szolgáltató

Az E.ON szakemberei állítják vissza a gázszolgáltatást abban a szekszárdi társasházban, amelyben egy tegnapi gázrobbanás miatt jelenleg szünetel a szolgáltatás. Két lépcsőház jelenleg lakhatatlan, két lépcsőházban a fűtéshez szükséges gázvezetékek helyreállítása szükséges ahhoz, hogy visszatérhessenek otthonaikba a lakók. Az energiacég önkéntesen vállalta, hogy elvégzi a munkát, mivel a fűtési szezon kezdetén az ott élők nehezen találtak volna olyan kivitelezőt, amelyik rövid határidővel megjavítja a gázvezetéket. A munkával várhatóan holnapra végeznek.

A szekszárdi Herman Ottó utcában történt robbanásban négy lépcsőház lakhatatlanná vált, másik kettőbe várhatóan visszatérhetnek az ott élők. Az áramszolgáltatást az E.ON már tegnap este visszaállította, viszont a baleset miatt a gázszolgáltatás jelenleg szünetel, mivel ennek beindításához szükséges a lakóházakban lévő gázvezeték javítása.

A gázszolgáltatás visszakapcsolásához szükséges teendőkről, szükséges javításokról a cég szakemberei már tegnap a helyszínen tájékoztatást adtak a lakóknak és a közös képviselőnek. Mivel a fűtési időszak kezdetén kapják a gázszerelők a legtöbb megrendelést, ezért csaknem lehetetlen feladat a ház számára olyan szakembert találni, aki rövid határidővel vállalja a két károsodott lépcsőház gázvezetékrendszerének javítását. Mindezt mérlegelve a vállalat felajánlotta, hogy – bár ez a felelősségi- és tevékenységi körén kívül eső feladat – amennyiben a házban lakók ezt kérik, a cég munkatársai elvégzik a szükséges javításokat és a műszaki-biztonsági ellenőrzést a ház hálózatán.

A mai napon a ház közös képviselője megerősítette, hogy élnek a felajánlott segítséggel, így jelenleg is a helyszínen dolgoznak az E.ON gázszerelői. A cég várakozásai szerint holnap késő délutánra végeznek a munkákkal, így a szükséges ellenőrzések után várhatóan holnap este visszaállítható lesz a gázszolgáltatás a két kevésbé sérült lépcsőházban és a lakók visszatérhetnek otthonaikba – ahol az áram mellett a gázszolgáltatás, ezzel a fűtés is rendelkezésükre áll majd.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

áram

gáz

gázszolgáltatás

szekszárd

gázrobbanás

segítség