Illegális fegyvertartók: borsodi falvakban csapott le a rendőrség

MTI   
  Megosztom
Illegális fegyvertartók: borsodi falvakban csapott le a rendőrség

Fegyvereket foglalt le a rendőrség egy taktakenézi és egy erdőbényei házban, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés miatt pedig őrizetbe vett egy 57 éves férfit - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség egy 57 éves erdőbényei és egy 53 éves taktakenézi férfi ellen indított eljárás során kedden, a Terrorelhárítási Központtal összehangolva házkutatást tartott a két helyszínen

- mondta Szabó Csilla.

A rendőrök ekkor vadász lőfegyvereket, kézi lőfegyvert, egy lefűrészelt csövű puskát és ezekhez tartozó lőszereket találtak, valamint foglaltak le

- tette hozzá.

A tájékoztatás szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztést tett az őrizetbe vett gyanúsított letartóztatására.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fegyver

fegyvertartás

illegális fegyvertartás

lőfegyver

borsod-abaúj-zemplén megye

taktakenézi

erdőbénye