Ez a valódi ünnepi csoda: a jakabszállási fiún és családján egy ország segített

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a valódi ünnepi csoda: a jakabszállási fiún és családján egy ország segített

Igazi ünnepi csoda valósulhatott meg: a jakabszállási fiú és családja egy országos összefogásnak köszönhetően az életveszélyes tanyáról elköltözve a karácsonyt már új otthonában tölthette.

Az egész ország összefogott karácsonykor, így életében először kerülhetett ajándék a 11 éves jakabszállási fiú és családja karácsonyfája alá - derült ki az RTL klub híradójából. Horváth Sanyika egy életveszélyessé vált tanyán élt beteg szüleivel, ahol nem maradhattak tovább. A helyiek kezdeményezésére gyűjtés indult, hogy új házba költözhessenenek. A több mint 20 millió forintnak köszönhetően, amit összegyűjtöttek, a család az ünnepeket már az új otthonában tölthette.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

ünnep

adomány

gyűjtés

otthon

jakabszállás