A két férfi ufót keresett a Pilisben: történetük váratlan fordulatot vett

HelloVidék   
  Megosztom
A két férfi ufót keresett a Pilisben: történetük váratlan fordulatot vett

Ufókat kerestek a Pilisben, miközben egymást is elvesztették: a két férfi minden hibát elkövetett, amit egy túra során el lehet - derül ki az RTL Klub Híradójából.

Vasárnap este két harminc körüli férfi ufókat keresett a Pilisben, de a kirándulás nem alakult túl szerencsésen. Eltévedtek, miközben besötétedett és külön is váltak egy összeveszés miatt. Egyikük telefonja lemerült a másik hívta a 112-öt, így elindult a keresés mentőkutyák és különböző speciális eszközök segítségével, majd végül a két férfi magától kikeveredett az erdőből.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

túra

ufó

keresés

rejtély

hiba

túrázás