A két férfi ufót keresett a Pilisben: történetük váratlan fordulatot vett

HelloVidék   
  Megosztom
A két férfi ufót keresett a Pilisben: történetük váratlan fordulatot vett

Ufókat kerestek a Pilisben, miközben egymást is elvesztették: a két férfi minden hibát elkövetett, amit egy túra során el lehet - derül ki az RTL Klub Híradójából.

Vasárnap este két harminc körüli férfi ufókat keresett a Pilisben, de a kirándulás nem alakult túl szerencsésen. Eltévedtek, miközben besötétedett és külön is váltak egy összeveszés miatt. Egyikük telefonja lemerült a másik hívta a 112-öt, így elindult a keresés mentőkutyák és különböző speciális eszközök segítségével, majd végül a két férfi magától kikeveredett az erdőből.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

túra

ufó

keresés

rejtély

hiba

túrázás