A két férfi ufót keresett a Pilisben: történetük váratlan fordulatot vett

HelloVidék   
  Megosztom
A két férfi ufót keresett a Pilisben: történetük váratlan fordulatot vett

Ufókat kerestek a Pilisben, miközben egymást is elvesztették: a két férfi minden hibát elkövetett, amit egy túra során el lehet - derül ki az RTL Klub Híradójából.

Vasárnap este két harminc körüli férfi ufókat keresett a Pilisben, de a kirándulás nem alakult túl szerencsésen. Eltévedtek, miközben besötétedett és külön is váltak egy összeveszés miatt. Egyikük telefonja lemerült a másik hívta a 112-öt, így elindult a keresés mentőkutyák és különböző speciális eszközök segítségével, majd végül a két férfi magától kikeveredett az erdőből.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

túra

ufó

keresés

rejtély

hiba

túrázás