Brutális: elütötte az állatot, majd titokban feldolgozta a húsát

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális: elütötte az állatot, majd titokban feldolgozta a húsát

Gyanús nyomra lett figyelmes a vadász, ami egy tanyára vezetett. Később kiderült baleset történt, ám a feltételezett tettes nem a megfelelő módon járt el.

Gyanús vértócsára figyelt fel a balotaszállási vadásztársaság hivatásos vadásza 2020. január 9-én délután a település külterületén. Egy közeli tanyához vezettek a nyomok, ami alapján a vadász értesítette a helyi körzeti megbízottat az általa tapasztaltakról.

A police.hu közleményéből kiderült, hogy az ingatlan bérlője, aki egy 18 éves féri, a dűlőúton elütött egy dámszarvast, amely elpusztult, ám a feltételezett tettes ahelyett hogy jelezte volna a vadásztársaságnak a történteket, hazavitte és feldolgozta az állat húsát, a trófeát pedig elrejtette a padláson. A lopással 172.000 forint kárt okozott a vadásztársaságnak.

A nyomozók lopás vétség elkövetésével gyanúsítják a jelenleg szabadlábon védekező fiatalt, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett. A trófeát a nyomozók bizonyítékként lefoglalták.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

dámszarvas

baleset

bírság