Brutális: elütötte az állatot, majd titokban feldolgozta a húsát

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális: elütötte az állatot, majd titokban feldolgozta a húsát

Gyanús nyomra lett figyelmes a vadász, ami egy tanyára vezetett. Később kiderült baleset történt, ám a feltételezett tettes nem a megfelelő módon járt el.

Gyanús vértócsára figyelt fel a balotaszállási vadásztársaság hivatásos vadásza 2020. január 9-én délután a település külterületén. Egy közeli tanyához vezettek a nyomok, ami alapján a vadász értesítette a helyi körzeti megbízottat az általa tapasztaltakról.

A police.hu közleményéből kiderült, hogy az ingatlan bérlője, aki egy 18 éves féri, a dűlőúton elütött egy dámszarvast, amely elpusztult, ám a feltételezett tettes ahelyett hogy jelezte volna a vadásztársaságnak a történteket, hazavitte és feldolgozta az állat húsát, a trófeát pedig elrejtette a padláson. A lopással 172.000 forint kárt okozott a vadásztársaságnak.

A nyomozók lopás vétség elkövetésével gyanúsítják a jelenleg szabadlábon védekező fiatalt, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett. A trófeát a nyomozók bizonyítékként lefoglalták.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

dámszarvas

baleset

bírság