Bábolnai tűz: mesterlövész lőtte ki a gázzal teli palackot az égő csarnokban

MTI   
  Megosztom
Bábolnai tűz: mesterlövész lőtte ki a gázzal teli palackot az égő csarnokban

A hegesztőgázt tartalmazó tíz köbméteres palack munkavégzés közben kezdett lángolni, a nyakán lévő nyomásszabályzó közelében, egy felújítás alatt álló üzemcsarnokban. Az akció idejére 168 embert kellett biztonságos távolságba telepíteni.

Tűz keletkezett kedden egy felújítás alatt álló üzemcsarnokban Bábolnán, egy acetilén palack gyulladt ki. A palackot kilőtték, az akció idejére 168 embert biztonságos távolságba telepítettek - közölte a Komárom-Esztergom megyei katasztrófavédelem szóvivője, Varga Mihály Sebestyén. Mint kiderült, a tűz egy felújítás alatt álló üzemcsarnokban ütött ki a város központjához közeli Erzsébet utcában.

a nyakán lévő nyomásszabályzó közelében.

A tűzoltóság négy autóval vonult a helyszínre, vízsugárral hűtötték a palackot és környezetét, emellett átszellőztették az épületet. A tűz az épület falaira és a tetőre nem terjedt át.

A kilövés idejére a közeli óvodát és bölcsődét, valamint a lovardát kiürítették, az intézkedés százhatvannyolc embert érintett.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bábolna

tűz