Ez igen: Oroszlányban van az ország egyik legmodernebb mentőautója

HelloVidék   
  Megosztom
Ez igen: Oroszlányban van az ország egyik legmodernebb mentőautója

A környékbeli betegek ellátásában kap kiemelt szerepet. Az oroszlányi mentőállomás képeket is posztolt róla, mutatjuk!

Az oroszlányi mentőállomás új esetkocsit kapott, méghozzá az ország egyik legmodernebbjét. A korszerű műszaki megoldásokkal felszerelt járműről Facebookon osztottak meg fotókat, amiket a Kemma.hu szúrt ki. A posztban azt írják, a mentőautó a környékbeli betegek ellátásában kap kiemelt szerepet.

Így néz ki:

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nemrég arról számolt be, hogy tavaly jelentős fejlesztések történtek az Országos Mentőszolgálatnál: elindult 254 mentőautó cseréje, és azoknak a mentéstechnikai eszközöknek a felszerelése, amelyek növelik a mentés biztonságát és az OMSZ hatékonyságát, emlékeztet a lap.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

országos mentőszolgálat

oroszlány

mentőautó