Brutális késelés: két rendőrre támadt egy férfi Erdőkertesen

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális késelés: két rendőrre támadt egy férfi Erdőkertesen

Egyiküket arcon, társát pedig nyakon szúrta. Mentőhelikopter vitte őket kórházba, a támadót később a Gödöllői Rendőrkapitányságon előállították. Mint kiderült, a férfi eleve bűnügyi felügyelet alatt állt, a rendőrök éppen a lakására szállították.

Erdőkertesen két rendőrre támadt egy férfi: egyiküket arcon, társát pedig nyakon szúrta. Mentőhelikopter ment értük, állapotuk szerencsére stabil, írta az esetről a település polgármestere, Pásztor László Facebookon.

Bejegyzéséből az is kiderül, hogy a tettes, V. László bűnügyi felügyelet alatt állt. A rendőrök a Váci kórházból a Katona József utcai lakására szállították, mielőtt azonban hazaértek volna vele, a férfi kést rántott. V. Lászlót ezek után a Gödöllői Rendőrkapitányságon előállították.

A Központi Nyomozőfőügyészség megerősítette az ATV Híradójának a hírt, hogy hivatalos személy elleni erőszak ügyében nyomoznak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

erdőkertes

hivatalos személy elleni erőszak

rendőrök

késes támadás

késelés