Durva, mennyit mértek: ezen a vidéki településen dőlt meg hétvégén a melegrekord

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Durva, mennyit mértek: ezen a vidéki településen dőlt meg hétvégén a melegrekord

Pénteken, január utolsó napján és vasárnap is rekord hőmérsékletet mértek Drávaszabolcson, ahol 18,2 fok volt a maximum. A legfrissebb előrejelzés szerint azonban nem marad tartós a jó idő, ezen a héten ismét lehűlés várható.

Az előzetes adatok alapján vasárnap is megdőlt a napi melegrekord - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap este a Facebook-oldalán. Azt írták, a február 2-i rekord tavalyi volt, akkor Főnyeden 18,1 Celsius-fok volt. Ennél egy tizedfokkal volt melegebb vasárnap,

Pénteken, január utolsó napján is megdőlt a napi melegrekord. Akkor, a legmelegebb órában, ugyancsak Drávaszabolcsban 16,7 mértek.

A legfrissebb előrejelzés szerint ezen a héten ismét lehűl az idő, többfelé maximum plusz 1 fokig emelkedik csak a hőmérséklet, a hét második felében akár mínusz 8 fok is lehet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

melegrekord

drávaszabolcs

felmelegedés