Kútba esett kutyát mentettek Tiszalökön: 10 méter mélyről nyüszített

HelloVidék   
  Megosztom
Kútba esett kutyát mentettek Tiszalökön: 10 méter mélyről nyüszített

Egy rendőr és egy mezőőr figyelt fel a segélykérésére. Már nagyon ki volt merülve, vízben, szemétben állt. Miután kimentették, egy tiszalöki menhelyre szállították.

Tíz méter mély kútból jött annak a kutyának a segélykérő ugatása, amit meghallott a rendőr és a mezőőr Tiszalökön. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrs rendőre és egy tiszaeszlári mezőőr február 1-jén, délután 2 óra körül figyelt fel egy elhagyatott bozótos irányából kutyaugatásra, nyüszítésre. A hang irányába haladva

A mentéshez segítségül hívott katasztrófavédelem munkatársa létrán lemászott a kutyáért a kútba, és onnan kiemelte.

A kutyust egy tiszalöki menhelyre szállították, ahol gondoskodnak ellátásáról, számolt be a Police.hu.

Fotókat és videót is megosztottak a mentésről:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tiszalök

kutya

mentés

kútba esett kutya

rendőrség

katasztrófavédelem