Kútba esett kutyát mentettek Tiszalökön: 10 méter mélyről nyüszített

HelloVidék   
  Megosztom
Kútba esett kutyát mentettek Tiszalökön: 10 méter mélyről nyüszített

Egy rendőr és egy mezőőr figyelt fel a segélykérésére. Már nagyon ki volt merülve, vízben, szemétben állt. Miután kimentették, egy tiszalöki menhelyre szállították.

Tíz méter mély kútból jött annak a kutyának a segélykérő ugatása, amit meghallott a rendőr és a mezőőr Tiszalökön. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrs rendőre és egy tiszaeszlári mezőőr február 1-jén, délután 2 óra körül figyelt fel egy elhagyatott bozótos irányából kutyaugatásra, nyüszítésre. A hang irányába haladva

A mentéshez segítségül hívott katasztrófavédelem munkatársa létrán lemászott a kutyáért a kútba, és onnan kiemelte.

A kutyust egy tiszalöki menhelyre szállították, ahol gondoskodnak ellátásáról, számolt be a Police.hu.

Fotókat és videót is megosztottak a mentésről:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tiszalök

kutya

mentés

kútba esett kutya

rendőrség

katasztrófavédelem