Kútba esett kutyát mentettek Tiszalökön: 10 méter mélyről nyüszített

HelloVidék   
  Megosztom
Kútba esett kutyát mentettek Tiszalökön: 10 méter mélyről nyüszített

Egy rendőr és egy mezőőr figyelt fel a segélykérésére. Már nagyon ki volt merülve, vízben, szemétben állt. Miután kimentették, egy tiszalöki menhelyre szállították.

Tíz méter mély kútból jött annak a kutyának a segélykérő ugatása, amit meghallott a rendőr és a mezőőr Tiszalökön. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrs rendőre és egy tiszaeszlári mezőőr február 1-jén, délután 2 óra körül figyelt fel egy elhagyatott bozótos irányából kutyaugatásra, nyüszítésre. A hang irányába haladva

A mentéshez segítségül hívott katasztrófavédelem munkatársa létrán lemászott a kutyáért a kútba, és onnan kiemelte.

A kutyust egy tiszalöki menhelyre szállították, ahol gondoskodnak ellátásáról, számolt be a Police.hu.

Fotókat és videót is megosztottak a mentésről:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tiszalök

kutya

mentés

kútba esett kutya

rendőrség

katasztrófavédelem