Lövöldözés Tatabányán: bedrogozva garázdálkodott a helyi lakos

HelloVidék   
  Megosztom
Lövöldözés Tatabányán: bedrogozva garázdálkodott a helyi lakos

Egy tatabányai lakos lövöldözött az utcán egy parkosított területen. A bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül elkapták a férfit és az is kiderült, hogy kábítószert is fogyasztott. A férfi azt állította önvédelem céljából vásárolta a fegyvert és csak ki akarta próbálni.

Eljárást indított a Tatabányai Rendőrkapitányság egy 38 éves helyi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, illetve kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított február 15-én 12 óra 30 perc körül Tatabányán, a Tas vezér utca mögötti parkosított területen gáz-riasztó fegyverrel lövöldözött. A férfit a rendőrök a bejelentést követően elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A kábítószergyorsteszt pozitív értéket mutatott a férfivel szemben, illetve kábítószergyanús zöld növényi származékot is találtak nála. A kihallgatás során a férfi azt állította, hogy a gáz-riasztó pisztolyt önvédelem céljából vásárolta és csak kipróbálta, azonban útközben a fegyvert és a tárat is eldobta. A nyomozók a helyszíni szemle során a tárat és egy darab gáz-riasztó töltényhüvelyt találtak.

A police.hu információi szerint a férfit őrizetbe vették, a nála talált lőszereket lefoglalták. A rendőrség bíróság elé állítás javaslattal küldi meg az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

tatabánya

bűn

bűncselekmény