Kiszagolta a csempészárut a zalai csodakutya: a sofőrt elkapták

MTI   
  Megosztom
Kiszagolta a csempészárut a zalai csodakutya: a sofőrt elkapták

1600 doboz csempészett cigarettát találtak a pénzügyőrök egy kisbuszban az M70-es autópályán, Zalában. A csempészcigarettát, a kábítószer- és cigaretta kereső kutya, Harley szagolta ki, aki 32 ezer szál adózatlan cigarettára bukkant a busz rakterében.

Kutya segítségével találtak a pénzügyőrök 1600 doboz csempészett cigarettát egy kibuszban az M70-es autópályán. A NAV munkatársai az M70-es autópályán ellenőriztek egy kisbuszt, amelynek csomagterében, táskákba rejtve adózatlan cigarettát találtak. A járművet a rédicsi vizsgálóba kísérték, ahol Harley, a kábítószer- és cigarettakereső szolgálati kutya 32 ezer szál adózatlan cigarettára bukkant a busz rakterében.

A pénzügyőrök a csempészárut lefoglalták, és költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál. A helyszínen kiszabott több mint hárommillió forintos jövedéki bírságot a sofőr kifizette.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

bűn

bűncselekmény

cigaretta

kutya