Prémium szálloda a híres diszkó helyén: itt épül az új balatoni hotel

HelloVidék   
  Megosztom
Prémium szálloda a híres diszkó helyén: itt épül az új balatoni hotel

Három szintes prémium hotel épül Siófokon, az egykori Palace diszkó helyén. A népszerű turisztikai célpontnak számító városban jelenleg hét hasonló minőségű szálloda működik, ez lehet a sorban a nyolcadik. Az új hotelben 23 szoba és 3 lakosztály kialakítását tervezik - írja a sonline.hu.

A lap szerint új prémium szálloda épül a Balaton egyik fővárosának számító Siófokon. A négycsillagos balatoni szállodák többsége itt található. Jelenleg hét ilyen hely üzemel a településen, így az új Palace Garden lehet a sorban a nyolcadik.

Az épületben 23 szoba és 3 lakosztályt alakítanának ki az 1,3 milliárd forint értékű beruházás keretében. A hírek szerint az egykori Palace diszkó helyén építenék fel az új létesítményt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

siófok

szálloda

diszkó