Halálra gázoltak egy gyalogost Keszthelyen: az autós nem adott elsőbbséget

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Halálra gázoltak egy gyalogost Keszthelyen: az autós nem adott elsőbbséget

A zebrán gázolt el egy férfit Keszthelyen szerda este a szabálytalan gépkocsivezető. A gyalogos a kórházba szállítást követően meghalt - írja a 24.hu.

A portál információi szerint szerda este a gyalogátkelőhelyen gázolt el egy személyautó egy férfit Keszthelyen, aki a kórházba szállítást követően meghalt. A sofőr egy budapesti férfi volt, aki nem adott elsőbbséget a Bercsényi és a Rózsa utca kereszteződésében lévő kijelölt gyalogátkelőhelynél a gyalogosnak és elgázolta a 64 éves férfit.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

gázolás

baleset

keszthely