Koronavírus: Debrecenben naponta fertőtlenítik a tömegközlekedési eszközöket

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: Debrecenben naponta fertőtlenítik a tömegközlekedési eszközöket

Tegnap este bejelentették , hogy egy harmadik ember koronavírus tesztje is pozitív lett Magyarország területén. A harmadik fertőzött egy debreceni férfi, aki Milánóból érkezett a városba. A bejelentés előtt már órákkal megkezdte az intézkedéseket Debrecen polgármestere - írja az Index.

Mi is beszámoltunk róla, hogy csütörtök este jelentették be a harmadik új koronavírussal fertőzött embert Magyarország területén, aki egy debreceni férfi. Az információk szerint a brit állampolgárságú férfi február 29-én hajnalban érkezett repülővel Debrecenbe Milánóból, majd később került csak kórházba, amikor jelentkeztek nála a tünetek.

Az oldal szerint már a bejelentés előtt órákkal intézkedett a város polgármestere. Papp László, Debrecen polgármestere Facebookon közölte a város lakóival, hogy elővigyázatosságból naponta fertőtlenítik a DKV tömegközlekedési eszközeit.

A koronavírus-fertőzéssel kapcsolatos helyzetet és a hazai megjelenést értékelve úgy döntöttünk, hogy újabb intézkedéseket vezetünk be Debrecenben. Arra kértem a DKV Zrt. vezetését, hogy intézkedjenek valamennyi közösségi közlekedési eszköz – autóbuszok, trolik, villamosok – esetében a naponta történő fertőtlenítés elvégzéséről

- fogalmazott.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

debrecen

fertőtlenítés

koronavírus