Koronavírus: látogatási tilalmat rendeltek el, ezért van rá szükség

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Koronavírus: látogatási tilalmat rendeltek el, ezért van rá szükség

Az országos tisztifőorvos rendelete Magyarország összes fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményére vonatkozik, március 8-tól visszavonásig érvényes.

Látogatási tilalmat rendelt el az országos tisztifőorvos Magyarország összes fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményében az új koronavírus miatt, közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ vasárnap este. A tilalom március 8. napjától visszavonásig érvényes.

Müller Cecília határozatának indoklásában kifejti: az eddigi járványügyi adatok alapján

A fertőzés a zárt közösségekben, intézményekben képes gyorsan elterjedni, és nagyszámú, súlyos, esetleg végzetes kimenetelű megbetegedést okozni. Az intézkedés meghozatalára a fokozott védelemre szoruló csoportba tartozók életének és egészségének védelme, fertőződésük megelőzése érdekében volt szükség.

A látogatási tilalom

Ilyenkor azonban a szolgáltató köteles megfelelő védőöltözetet biztosítani a látogatóknak.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

látogatási tilalom

járvány

országos tisztifőorvos

kórházak

egészségügy