Megölette kutyáját a baranyai asszony: két kiló krumplit és csirkehúst fizetett érte

HelloVidék   
  Megosztom
Megölette kutyáját a baranyai asszony: két kiló krumplit és csirkehúst fizetett érte

Az állat többször elszökött, majd visszatért, emellett a háznál tartott baromfikat rendszeresen elpusztította, ezzel sok bosszúságot okozva a családnak. Gazdája egy napon elhatározta, hogy megöleti.

A Szigetvári Járási Ügyészség állatkínzás vétsége miatt emelt vádat egy nő ellen, aki azért ölette meg a kutyáját, mert az bosszantotta, írják az ügyészség honlapján. A nő családjával egy Szigetvár környéki településen élt. A családnak több kutyája is volt, azonban az egyik többször elszökött, majd visszatért, illetve a háznál tartott baromfikat rendszeresen elpusztította, és ez sok bosszúságot okozott a családnak.

Az italboltban, ahol dolgozott, megkérte az egyik vendéget, hogy menjen el a házukhoz és üsse agyon a kutyát. A férfi ennek eleget tett, a nő házához ment, majd az udvaron egy bottal agyonütötte az állatot, ezután az odakészített ásóval a tetemet a hátsó udvarban elásta. Visszatért az italboltba, ahol

Mint megállapították, az elkövetők tette kimeríti az állatkínzás vétségét.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutya

vádemelés

ügyészség

állatkínzás

tyúk