Már 50 koronavírus-fertőzött van Magyarországon: új szintre lépett a járvány

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Már 50 koronavírus-fertőzött van Magyarországon: új szintre lépett a járvány

Az egyedi fertőzések után már megkezdődött a vírus közösségi terjedése. Újabb magyar állampolgároknál és egy külföldinél mutatták ki a koronavírus-fertőzést.

A hivatalos kormányzati koronavírus-portálon azt írták: újabb magyar állampolgároknál és egy külföldinél mutatták ki a koronavírus-fertőzést.

Magyarországon a diagnosztizált koronavírus-fertőzöttetek száma elérte az 50-et, közülük 9 iráni, 1 brit, 1 kazah és 39 magyar állampolgár. Hétfőn egy második iráni gyógyult is távozott a kórházból.

Ahogy Müller Cecília országos tisztifőorvos hétfőn bejelentette,

Ez azt jelenti, hogy már nem lehet pontosan megmondani, kitől kapta a fertőzést valaki.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

koronavírus-fertőzött