Koronavírus: az egész ország területéről azonosítottak új betegeket

Pénzcentrum   
  Megosztom
Koronavírus: az egész ország területéről azonosítottak új betegeket

Az Operatív törzs március 18-i sajtótájékoztatóján Műller Cecília elmondta, hogy mostanra nem egyedi megbetegedésekről van szó, hanem az egész ország területéről azonosítottak pozitív eseteket.
Az egész ország területéről azonosítottunk jószerivel pozitív eseteket" - mondta el Müller Cecília, az Operatív törsz máricus 18-i sajtótájékoztatóján.

Az egész ország területéről azonosítottunk jószerivel pozitív eseteket

- mondta el újságírói kérdésre Müller Cecília, az Operatív törzs máricus 18-i sajtótájékoztatóján.

A Pénzcentrum szerint a tájékoztatón Lakatos Tibor elmondta azt is, hogy az eddig bevezetett intézkedések megfelelőek, egyelőre nem terveznek kijárási tilalmat, sem város, városrész lezárásokat. De lehet, hogy ennek is eljön majd az ideje. Ám ha ez be is következik azt komoly modellezések és számítások fogják megelőzni.

További információkért a koronavírusról: katt ide.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

járvány

operatív törzs