Koronavírus: az egész ország területéről azonosítottak új betegeket

Pénzcentrum   
  Megosztom
Koronavírus: az egész ország területéről azonosítottak új betegeket

Az Operatív törzs március 18-i sajtótájékoztatóján Műller Cecília elmondta, hogy mostanra nem egyedi megbetegedésekről van szó, hanem az egész ország területéről azonosítottak pozitív eseteket.
Az egész ország területéről azonosítottunk jószerivel pozitív eseteket" - mondta el Müller Cecília, az Operatív törsz máricus 18-i sajtótájékoztatóján.

Az egész ország területéről azonosítottunk jószerivel pozitív eseteket

- mondta el újságírói kérdésre Müller Cecília, az Operatív törzs máricus 18-i sajtótájékoztatóján.

A Pénzcentrum szerint a tájékoztatón Lakatos Tibor elmondta azt is, hogy az eddig bevezetett intézkedések megfelelőek, egyelőre nem terveznek kijárási tilalmat, sem város, városrész lezárásokat. De lehet, hogy ennek is eljön majd az ideje. Ám ha ez be is következik azt komoly modellezések és számítások fogják megelőzni.

További információkért a koronavírusról: katt ide.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

járvány

operatív törzs