Ennyi a fejadag: korlátozást vezetett be a népszerű áruházlánc a vásárlási láz ellen

MTI   
  Megosztom
Ennyi a fejadag: korlátozást vezetett be a népszerű áruházlánc a vásárlási láz ellen

A Spar mennyiségi korlátozásokat vezetett be, hogy minden vásárló élelmiszerhez juthasson: a lédig termékek esetében termékenként 5 kilogramm, a darabban értékesített termékek esetében termékenként 10 darab vehető náluk.

A Spar mennyiségi korlátozásokat vezet be Magyarországon, közölte az üzletlánc szerdán. A kormány által elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel számos, rendkívüli intézkedést hoztak annak érdekében, hogy a lakosság élelmiszerellátása folyamatos és kiegyensúlyozott legyen. Így

A mennyiségi korlátozások az áruházakra és a Spar online shopra is vonatkoznak.

Tájékoztatnak arról is, hogy a március 17-től leadott megrendelések kifizetése kizárólag előre, online lehetséges. A cég ezzel a lépéssel szeretné csökkenteni kiszállító munkatársai és a vásárlók közötti kontaktus idejét. A döntés a már korábban leadott megrendelésekre nem vonatkozik, azok kifizetése a vásárlók által korábban meghatározott módon történik. Azt is kérik, hogy a megrendelők az elektronikus kereskedelemben rendelésük leadásakor jelezzék, ha egészségügyi okok miatt zárt területre kérnének kiszállítást, ugyanis a Spar munkatársai veszélyeztetett területekre nem léphetnek be.

Kitérnek arra is, hogy a Spar beszállítóival együttműködve az elmúlt hetekhez hasonlóan mindent megtesz annak érdekében, hogy a megnövekedett keresletet kezelni tudja.

A vásárlóknak biztonságuk érdekében azt javasolják, hogy lehetőleg ne a csúcsidőszakban menjenek vásárolni, és a kisgyermekeket ne vigyék magukkal. Az eladótérben tartsanak biztonságos távolságot más személyektől, főképpen a pénztár előtti sorban álláskor. Javasolják továbbá a készpénz nélküli fizetést és az önkiszolgáló pénztárak használatát. Egyebek mellett arra is felhívják a vásárlók figyelmét, hogy a válogatható frissárut (elsősorban a péksüteményeket) puszta kézzel ne fogják meg.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

spar

korlátozás