Koronavírus: maszkokat készít egy szombathelyi ruhagyár a kórházban dolgozóknak

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: maszkokat készít egy szombathelyi ruhagyár a kórházban dolgozóknak

Szerintük fontos, hogy a frontvonalban dolgozó embereket segítsék a mostani helyzetben. Bízunk abban, hogy összetartással, egymás iránti odafigyeléssel minél hamarabb túl leszünk az elmúlt évtizedek legszörnyűbb megpróbáltatásán - írták.

Facebook-oldalán tette közzé a Styl ruhagyár, hogy a szombathelyi Markusovszky Kórházba és a város egészségügyi intézményeibe saját gyártású maszkokat vittek, szúrta ki a posztot a 168 Óra. A szintén szombathelyi ruhagyár szerint fontos, hogy a frontvonalban dolgozó embereket segítsék a mostani helyzetben.

Bízunk abban, hogy összetartással, egymás iránti odafigyeléssel minél hamarabb túl leszünk az elmúlt évtizedek legszörnyűbb megpróbáltatásán! Sok erőt és kitartást kívánunk a szombathelyieknek!

- írták.

A napokban egyébként több hír is szólt arról, arról, hogy varrodák, ruhakölcsönzők, magánemberek is szájmaszkok készítésébe kezdtek, hogy pótolják a hiányt, illetve hogy segítség az egészségügyben most extrán megfeszítetten dolgozókat. A francia LVMH cég (ami többek között olyan világhírű parfümöket és kozmetikumokat jegyez, mint a Dior vagy a Givenchy) is a minap jelentette be, hogy három legnagyobb gyárában a most már világszerte hiánycikknek számító alkoholos kézfertőtlenítő gélt fogja gyártani.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

maszk

koronavírus

koronavírus-járvány

szombathely

ruhagyár