Döbbenet: egyetlen ember vette meg az összes lisztet a baranyai faluban

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: egyetlen ember vette meg az összes lisztet a baranyai faluban

Legalább egy raklappal vásárolt, majd bepakolta egy terepjáróba és elhajtott vele. Egy debreceni boltban az állateledel fogyott el, és volt, ahol a kenyeret vitték el, még mielőtt a polcokra került volna.

Egy Pécshez közeli faluban egyetlen ember vásárolta fel az összes lisztet, egy debreceni boltban az állateledel fogyott el, és volt, ahol a kenyeret vitték el, még mielőtt a polcokra került volna. Az élesztő szinte mindenhol hiánycikk.

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete szerint hiába van áru bőven, a pánikszerű vásárlás miatt üresek a polcok. Ilyen tempóban nem tudják pótolni a raktárakból az árut. Ezért kérik arra az embereket, hogy legyen felső korlátja a vásárlásnak, hadd jusson a felvásárlókon kívül másoknak is.

Sokan azonban ezt nem fogadják meg, és még mindig hatalmas mennyiségben vásárolnak tartós élelmiszert.

Az RTL Klub riportját itt lehet megnézni:

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

felvásárlás

pánikvásárlás

liszt