Hivatalos: bezárnak a magyarországi IKEA áruházak

HelloVidék   
  Megosztom
Hivatalos: bezárnak a magyarországi IKEA áruházak

A járvány terjedése miatt megelőzésképp bezár az összes magyarországi IKEA áruház és a 30 éves évfrodulójukkal kapcsolatos nyilvános rendezvényeket is lemondták - írja a Pénzcentrum.

Megelőzésképp, a kialakult helyzet miatt lemondja a 30 éves évforduló megünneplésével kapcsolatos összes nyilvános rendezvényét az IKEA - írja a portál. A járvány terjedése miatt minden magyarországi IKEA áruházban felfüggesztik az áruházi vásárlást március 21-től kezdődően további értesítésig. A webshop egyelőre üzemel.

A megnövekedett érdeklődés miatt az online rendelés átmenetileg nem elérhető, kérjük látogass vissza később. Mindent megteszünk, hogy az összes rendelést teljesíteni tudjuk

- írták.

Az összeszerelési szolgáltatás is szünetel: 18-ától bizonytalan ideig nem rakják össze a bútorokat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

ikea

koronavírus

járvány

bezárás