Koronavírus: nyolcra nőtt az áldozatok száma Magyarországon

MTI   
  Megosztom
Koronavírus: nyolcra nőtt az áldozatok száma Magyarországon

Nyolcra nőtt a koronavírus-járvány miatt elhunyt emberek száma Magyarországon. A tájékoztatás szerint a gyógyultak száma is emelkedett: 21-en távozhattak eddig a kórházból.

Nyolcra emelkedett a koronavírus-járvány következtében meghalt emberek száma Magyarországon. A koronavirus.gov.hu hétfő este azt közölte, meghalt egy újabb idős férfi a koronavírus-fertőzöttek közül, és 21-re nőtt a gyógyultak száma.

A közlemény szerint egy 80 éves, krónikus betegségben szenvedő idős férfi halt meg. "Az elhunyt családjának őszinte részvétünk" Kiemelték, hogy a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárkiben és bárhol jelen lehet a vírus. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatértek, és aki teheti, az maradjon otthon, és mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat.

Csak közösen tehetünk a járvány lassításáért!

- fogalmaztak az oldalon.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

áldozat

járvány

halott