Bezár az egyik gárdonyi patika: több dolgozójuk koronavírusos lett

Portfolio   
  Megosztom
Bezár az egyik gárdonyi patika: több dolgozójuk koronavírusos lett

Mindenki jól van, de a további fertőződések elkerülése érdekében a gyógyszertár működése szünetel, írták közösségi oldalukon.

A Velencei-tónál, Gárdony városában egy patika bezár, mert alkalmazottaiknál koronavírus fertőzést mutattak ki - vette észre a Portfolio a gyógyszertár erre vonatkozó Facebook-bejegyzését.

Kedves vásárlóink! A munkatársainknál koronavírus fertőzést mutattak ki. Mindenki jól van, de a további fertőződések elkerülése érdekében a gyógyszertár működése szünetel. Megértésüket köszönjük!

- írják posztjukban.

Mostanra már az egész országban jelen van a koronavírus, aminek szerda reggeli hivatalos adatok alapján 10 halálos áldozata van itthon, 21 gyógyultja és több mint 200 fertőzöttje. Karanténban több mint 80-an vannak. Az országban nincs ugyan kijárási tilalom, de több vidéki város, például Polgár és Sződliget polgármestere már bevezette részleges formában.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány

patika

gyógyszertár

gárdony