Bezár az egyik gárdonyi patika: több dolgozójuk koronavírusos lett

Portfolio   
  Megosztom
Bezár az egyik gárdonyi patika: több dolgozójuk koronavírusos lett

Mindenki jól van, de a további fertőződések elkerülése érdekében a gyógyszertár működése szünetel, írták közösségi oldalukon.

A Velencei-tónál, Gárdony városában egy patika bezár, mert alkalmazottaiknál koronavírus fertőzést mutattak ki - vette észre a Portfolio a gyógyszertár erre vonatkozó Facebook-bejegyzését.

Kedves vásárlóink! A munkatársainknál koronavírus fertőzést mutattak ki. Mindenki jól van, de a további fertőződések elkerülése érdekében a gyógyszertár működése szünetel. Megértésüket köszönjük!

- írják posztjukban.

Mostanra már az egész országban jelen van a koronavírus, aminek szerda reggeli hivatalos adatok alapján 10 halálos áldozata van itthon, 21 gyógyultja és több mint 200 fertőzöttje. Karanténban több mint 80-an vannak. Az országban nincs ugyan kijárási tilalom, de több vidéki város, például Polgár és Sződliget polgármestere már bevezette részleges formában.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány

patika

gyógyszertár

gárdony