Hatalmas változások a postán: a koronavírus miatt módosul a kézbesítés és a kiszolgálás

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas változások a postán: a koronavírus miatt módosul a kézbesítés és a kiszolgálás

A koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel változik a postai kiszolgálás és a kézbesítés rendje is. A házi karanténra kijelölt címekre nem kézbesítenek személyesen, a kijelölt órában pedig a 60 év felettiek elsőbbséget élveznek a postai kiszolgálásban - írja az Infostart.

A portál szerint a járványveszély miatt módosul a postai kiszolgálás és a kézbesítés rendje is. Felfüggesztik a személyes kézbesítést a korlátozás idejére a házi karanténra kijelölt címekre. A küldeményeket a kézbesítésé pontokon vehetik át a jogosultak közül azok, akik nem betegek.

A telefonos ügyfélszolgálatban átmenetileg kevesebben dolgoznak majd, ezért a Magyar Posta a megerősített online elérhetőségeket ajánlja az ügyfeleknek. Javasolják a csekkbefizető mobilalkalmazást is, amivel kiváltható a személyes befizetés. A járványveszély miatt bevezetett változásokról a honlapján tájékoztat a Magyar Posta.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

posta

változás

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány