Kiderült: elkapta a koronavírust a győri jegyző

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderült: elkapta a koronavírust a győri jegyző

Pozitív lett a győri jegyző koronavírus tesztje, ezért a Városházán soron kívüli takarítást és fertőtlenítést rendeltek el, valamint megkezdték a kontaktok felkutatását, ellenőrzését. A jegyző állapota tünetmentes, így otthonában gyógyul - írja a 24.hu.

A portál információi szerint Győr Megyei Jogú Város jegyzőjének koronavírus tesztje pozitív lett, ezért hétvégén elrendelték a győri Városgáza soron kívüli takarítását és fertőtlenítését. A győri polgármester Facebookon megosztott bejegyzése alapján a jegyző úr állapota tünetmentes, kórházi kezelést nem igényel, így otthonában gyógyul.

Az esetet jelentették a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának, akik megkezdték a kontaktok felkutatását és ellenőrzését. Győrben a legtöbb városházi dolgozó már otthonról végzi a munkáját.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

győr

jegyző

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány