Újabb vidéki városban bukkant fel a koronavírus: a beteg rokonait vizsgálják

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb vidéki városban bukkant fel a koronavírus: a beteg rokonait vizsgálják

Pozitív lett egy hetvennégy éves hölgy koronavírus tesztje a Jász-Nagykun-Szolnok megyei városban. A polgármester közlése szerint az idős hölgyet kezelik és a hozzátartozók vizsgálata is folyamatban van - írja a szoljon.hu.

A portál információi alapján pozitív lett egy hetvennégy éves jászberényi néni koronavírus tesztje. Budai Lóránt a város polgármestere Facebookon közölt bejegyzése szerint a hölgyet jelenleg Szolnokon kezelik, a hozzátartozók vizsgálata és a karanténban való elhelyezésük folyamatban van. Budai Lóránt portálnak elmondta, hogy az idős hölgy családja kereste fel és értesítette, majd az információkat a helyi kórház is megerősítette.

Sinkó-Káli Róbert, a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház főigazgatója a közösségi oldalán adott tájékoztatást az eddigi adatokról.

Közölte: egy beteg, aki a kijelölt járványkórházba került a jászberényi kórházból, le nem kontrollált laboreredménye alapján koronavírus fertőzésben szenvedhet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

jászberény

koronavírus

koronavírus-fertőzött

járvány