Vidéki városban találtak koronavírus-fertőzöttet: kórházban az első salgótarjáni beteg

HelloVidék   
  Megosztom
Vidéki városban találtak koronavírus-fertőzöttet: kórházban az első salgótarjáni beteg

Kórházba szállították és ott kezelik az első igazolt salgótarjáni koronavírus-fertőzöttet - írja a 24.hu. A polgármester Facebook oldalán számolt be az esetről, ahol a város további intézkedéseiről is írt.

A portál információi szerint a balassagyarmati kórházba szállították és egyelőre ott kezelik Salgótarján első igazolt koronavírus fertőzöttjét.

Folyik a közvetlen kontaktok felkutatása, hogy az esetleges továbbfertőzés megelőzhető legyen

– fogalmazott Facebook-oldalán Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere.

A polgármester néhány hete egy informális tanács összehívását kezdeményezte, amellyel minden hétfőn délelőtt a helyi védelem megszervezésében közreműködő szervezettel egyeztetnek az elmúlt időszakról és a feladatokról. A polgármester leírta, hogy a város felkészült arra, hogy a veszélyhelyzet akár hosszú hetekig, hónapokig elhúzódhat és több család kerülhet nehéz helyzetbe, sokan fogják elveszíteni a munkájukat, bevételeik egy részét.

A város felkészült arra, hogy a veszélyhelyzet hosszú hetekig, hónapokig is elhúzódhat. Ezalatt az idő alatt sok család kerülhet nehéz helyzetbe, várhatóan sokan fogják elveszíteni a munkájukat, bevételeik egy részét, vagy nagy részét. Ezért szereztek be tartósélelmiszert és felkutatják a ténylegesen rászoruló családokat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

salgótarján

koronavírus

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány

járvány