Így küzd a koronavírus ellen a megyeszékhely: ingyen kapnak szájmaszkot a lakosok

HelloVidék   
  Megosztom
Így küzd a koronavírus ellen a megyeszékhely: ingyen kapnak szájmaszkot a lakosok

Ingyenesen biztosít többször használható védőmaszkot a város önkormányzata a lakosoknak a koronavírus terjedésének megakadályozására. Az első ötezer darabot már postázták az összesen 60 ezer szájmaszkot számláló teljes szállítmányból - írja a 24.hu.

A portál információi szerint a város minden lakosának eljuttat egy többször használható védőmaszkot a koronavírus-fertőzés terjedésének megakadályozására a zalaegerszegi önkormányzat. Az első ötezer darabot, amely kedden érkezett meg már szerdán ki is postázták a 60 ezer szájmaszkból, amit az önkormányzat ingyen biztosít a lakosságnak.

Szerdán újabb kétezer maszk érkezett, csütörtökön pedig további négyezer darab jöhet az ütemezetten két hét alatt megérkező teljes szállítmányból

- jelezte Balaicz Zoltán, a város polgármestere.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

zalaegerszeg

koronavírus

maszk