Akár nyolc órára is áram nélkül maradhatnak: ezekben a városokban lesz áramszünet

HelloVidék   
  Megosztom
Akár nyolc órára is áram nélkül maradhatnak: ezekben a városokban lesz áramszünet

Sokan tartózkodnak otthon, ezért kiemelten fontos lehet tudni, hogy mikor és hol számíthatunk áramszünetre. A szolgáltató keresője és válaszai alapján kiderült, hogy Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyében hol lesz a legtöbbször áramszünet, valamint milyen hosszú ideig - írja a kisalfold.hu.

Mivel a járvány idején sok család tartózkodik otthon és töltötte fel hűtőjét élelmiszerekkel, ezért a portál utánajárt mikor kell készülni áramszünetre Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyében. Varga Ivett, az E.ON Hungária Zrt. regionális kommunikációs szakreferense válaszában elmondta, hogy a kialakult helyzet miatt törekednek rá, hogy minél kevesebb és csak a legszükségesebb munkákat végezzék el, ám kiemelten fontos most is hogy az áramellátás biztonságát garantálják.

A szolgáltató honlapján már elérhető egy térkép, amelyen különböző helyszínekre keresve az el nem halasztott munkák miatt bekövetkező áramszüneteket lehet lekérdezni pontos dátumokkal és címekkel. A portál keresése alapján Győr-Moson-Sopron megyét és Komárom-Esztergom nagyobb városait vizsgálva, Győrben 13, Sopronban 4, Mosonmagyaróváron 20 áramszünettel kell számolni május végéig, de a legtöbb áramszünet ebben az időszakban nem a három nagy városban, hanem Fertődön (24) lesz. Ezen kívül Kapuváron 7, Csornán 2, Jánossomorján 4, Fertőszentmiklóson 1 alkalommal számíthatnak áramszünetre a lakók. Téten, Pannonhalmán, Lébényben és Beleden viszont nem kell tartani ettől egészen nyár elejéig. atán, Kisbéren, Bábolnán szintén lefújták a korszerűsítéseket, míg Komáromban három „irányított” áramkimaradás lesz.

Varga Ivett elmondta, hogy a szolgáltató munkatársai az elkövetkezendő időszakban kiemelten ügyelnek arra, hogy minél gyorsabban hajtsák végre a szükséges munkákat és minél hamarabb visszakapcsolják az áramot.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

áram

áramszünet

győr-moson-sopron megye